×

Varning

Key folder in safepath unaccessible

JFolder::create: Oändlig loop hittad

Glycerintvål sandelträd och peppar

Tillgänglighet Produkt slut på lager!

Handgjord glycerintvål insvept i en rulle med kryddig doftnot av sandelträd.

Vikt: ok 120 g

Produktbeskrivning:
Glyserintvålar Butterfly Touch är tillverkade av organisk växtbas med högsta kvalitet som är certifierad av Soil Association. De innehåller mycket höga halter glycerin som inte innehåller sådana komponenter som surfaktant Sodium Lauryl Sulfate, vilken kan ha negativ påverkan på huden. Glyserintvålar torkar inte ut huden, effektivt återfuktar och rengör den, medan de lämnar en trevlig och behaglig doft på huden.
Tvålar är handgjorda och därför har varje tvålbit sin egen unika form, individuell karaktär samt utomordentligt varaktig doft som möjliggör avkoppling och avspänning i badet.

Innehåll:

Obs:
> Tvålar är handgjorda och kan variera något från de som visas på bilden.
> För att hålla högsta kvalitet skärs tvålar strax före leverans, så att de kan bevara fräschör och varaktig doft längre.

Presentidéer:
De vackert förpackade produkterna Butterfly Touch kan användas som en underbar gåva. Vi erbjuder färdiga produktpaket som visas på webbsidan under ” Present-produktpaket”. Produkter är förpackade i dekorativa material, så att helheten utgör en vacker gåva. På kundens begäran kan vi fästa en lapp med önskemål.