Summa 120,00 kr (0)
 x 

Your shopping cart is empty!

×

Varning

Key folder in safepath unaccessible

JFolder::create: Oändlig loop hittad

Fråga om produkten

Glycerintvål Lavendelhjärta

Tillgänglighet Produkt slut på lager!

Glycerintvål med doftnot av lavendel.

Vikt: 100 g

Produktbeskrivning:
Lavendel är framför allt känd för sin aromaterapisk verkan. Den dämpar, lugnar och slappnar av. Lavendel har också den antibakteriella, svampdödande och lugnande effekten. Användningen av lavendel vid bad minskar signifikant nivån av ilska och frustration. Dessutom utövar lavendel en föryngrande och utjämnande effekt. Tack vare innehållet av naturliga eteriska oljor med starka antibakteriella och svampdödande egenskaper är lavendeltvålen särskilt lämplig för vård av hud som är känslig för alla typer av inflammationer, eksemer, svampinfektioner och akne.

Innehåll:
Aqua, Glycerin, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sorbitol, Sodium Laurate, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Sodium Chloride, Stearic Acid, Lauric Acid, Pentasodium Pentetate, Tetrasodium Etidronate, Parfum, [+/-CI 77891, CI 19140, CI 16255, CI 42090]

Obs:
> Tvålar är handgjorda och kan variera något från de som visas på bilden.
> För att hålla högsta kvalitet skärs tvålar strax före leverans, så att de kan bevara fräschör och varaktig doft längre.

Presentidéer:
De vackert förpackade produkterna Butterfly Touch kan användas som en underbar gåva. Vi erbjuder färdiga produktpaket som visas på webbsidan under ” Present-produktpaket”. Produkter är förpackade i dekorativa material, så att helheten utgör en vacker gåva. På kundens begäran kan vi fästa en lapp med önskemål.

Offcanvas Menu