Summa 120,00 kr (0)
 x 

Your shopping cart is empty!

×

Varning

Key folder in safepath unaccessible

JFolder::create: Oändlig loop hittad

Naturlig olivtvål med fransk röd och grön lera

Tillgänglighet Produkt slut på lager!

Naturlig doftfri olivtvål

Vikt: 100g

Produktbeskrivning:
En handgjord naturlig tvål innehållande fransk röd och grön lera som har en renande och desinficerande verkan. Tvålen ger näring åt huden, regenererar, slätar ut huden och förbättrar dess fasthet. Tvålen är hård och skummar mycket. Den innehåller inga färgämnen och färgen erhålls tack vare den höga halten av naturlig lera. Den inneslutna i tvålen grön leran är ovanligt rik på makro och mikronäringsämnen (bl.a. kisel-, magnesium-, fosfor-, kalium- och natriumföreningar), har utmärkta antibakteriella egenskaper och adsorptionsegenskaper, stramar porer i huden, eliminerar inflammationer. Dessutom verkar den närande, medan den ger huden en hel rikedom av kemiska grundämnen, påverkar förlopp av grundläggande livsprocesser i hudceller och förbättrar mikrocirkulationen. Grön lera rengör kraftigt huden.
Röd lera renar perfekt, stärker och ger fräschör åt mogen, torr hy utan fasthet. Den verkar relativt mild och är lämplig även för känslig hud och hud med kapillärer. Den innehåller stora mängder kisel, järn, aluminium, kalcium, magnesium, natrium, kalium, titan och mangan. Liksom andra leror (dock mildare) stramar porer, jämnar ut huden samt adsorberar föroreningar och toxiner. Resultatet blir en fräsch, slät och sammetslen hud.
Systematisk användning av röd lera gör att blodkärlens väggar drar sig samman och blir tätare. Tvålen passar också bra för hårtvätt.

Innehåll:

Obs:
> Tvålar är handgjorda och kan variera något från de som visas på bilden.

Presentidéer:
De vackert förpackade produkterna Butterfly Touch kan användas som en underbar gåva. Vi erbjuder färdiga produktpaket som visas på webbsidan under ” Present-produktpaket”. Produkter är förpackade i dekorativa material, så att helheten utgör en vacker gåva. På kundens begäran kan vi fästa en lapp med önskemål.

Offcanvas Menu